Γαλανός Γεώργιος-APFSE-Παρουσίαση Έργου

«Διασυνοριακό Σχέδιο Δράσης για την Ανάπτυξη και Λειτουργία ενός Εκτελεστικού Μηχανισμού για την Υποστήριξη και την Προώθηση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Οικονομίας και της Κοινωνικής Καινοτομίας» «Action Plan for Social Entrepreneurship»-Συνοπτική παρουσίαση και στόχοι του Έργου – Γαλανός Γεώργιος , Λέκτορας, εκπρόσωπος του εταίρου Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Valkova Maria-Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στη Βουλγαρία-Παρουσίαση

Κοινωνική επιχειρηματικότητα στη Βουλγαρία- παρουσίαση των δράσεων των εταίρων Δήμος  Yakoruda και Τμήμα Τεχνών, Πανεπιστήμιο “Neofit Rilski”,  κα. Valkova Maria, βοηθός καθηγητή, εκπρόσωπος του εταίρου Πανεπιστήμιο “Neofit Rilski”

Δάμης Κωνσταντίνος-Κέντρο Ενημέρωσης-Παρουσίαση

Πιλοτική Λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Κων/νος Δάμης, Δικηγόρος – Υπεύθυνος Έργου για την ΑΚΡΩΝΥΜΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΠΕ, συμβούλου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ανάπτυξη Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης για την βελτίωση των εργαλείων πολιτικής στο πλαίσιο του έργου “Action Plan for Social Entrepreneurship”

Πόδας Νικόλαος-Επιμόρφωση και Συμβουλευτική Υποστήριξη για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα-Παρουσίαση

Επιμόρφωση και Συμβουλευτική Υποστήριξη για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Πόδας Νικόλαος, Τεχνικός Σύμβουλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Πάντου Χρυσάνθη-Ionian Recycle Hellas ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.-Παρουσίαση

Καλές πρακτικές Κ.ΑΛ.Ο. – Παρουσίαση της Κοιν.Σ.ΕΠ. Προστασίας Περιβάλλοντος IONIAN RECYCLE HELLAS, Πάντου Χρυσάνθη, Εκπρόσωπος της Κοιν.Σ.ΕΠ.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ 2ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ με τίτλο “Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Τρέχουσα κατάσταση και δυναμική των κοινωνικών επιχειρήσεων “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά